\

Teamwork, makes the dream work.

 • Judith Jonge Poerink

  Sinds 2001 ben ik de trotse eigenaresse van Juwelier Jonge Poerink in Hengelo. Hiervoor heb ik veel ervaring opgedaan gedurende de periode dat ik werkzaam was als verkoopmedewerkster. Ik vind aandacht voor de klant enorm belangrijk. Daarnaast is ons doel dat wij, met ons geweldige ervaren team, de klant zich op zijn/haar gemak voelt en met een tevreden gevoel de zaak verlaat.

 • Joyce Jonge Poerink

  Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Juwelier Jonge Poerink en in 2017 ben ik afgestudeerd als Juwelier aan de vakschool in Schoonhoven. In de toekomst hoop ik de trotse eigenaresse te mogen zijn van deze prachtige zaak. Mijn doel is elke klant de zaak te laten verlaten met een grote glimlach!

 • Lisette Blokhuis

  Sinds 1998 ben ik werkzaam als goudsmid/verkoopmedewerkster bij Juwelier Jonge Poerink. Na mijn middenstandsdiploma heb ik de opleiding Goudsmid aan de Vakschool in Schoonhoven voltooid. Het is prachtig om creatief bezig te zijn en daarnaast ook onze klanten te mogen helpen iets moois uit te zoeken voor bijzondere gelegenheden. Dit doe ik al jaren met veel plezier.

 • Carolien Huiskes

  In 1986 ben ik begonnen als verkoopmedewerkster bij Juwelier Jonge Poerink. Door de jaren heen heb ik veel geleerd over het juweliersvak. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit graveren, etaleren, kleine reparaties, maar voornamelijk verkopen. Met mensen omgaan is echt mijn ding. Bij Juwelier Jonge Poerink werk ik in een gezellig en leuk team

 • Annemiek Hoornik

  Ik ben werkzaam bij Juwelier Jonge Poerink sinds september 2014. Als verkoopmedewerkster werk ik er met heel veel plezier en met een fijn team! Het contact met de klant is voor ons het meest belangrijk. Het mooiste van dit vak is samen met de klant het perfecte sieraad uitkiezen voor iedere gelegenheid.

 • Liane Spikkert

  Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Juwelier Jonge Poerink met veel plezier! Wat ik belangrijk vind is dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt en waarbij service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Wij ontvangen u graag!